Négy olyan párosítást mutatunk be, melynek tagjai elsőre rendkívül különbözőnek tűnnek, de remekül kiegészítik egymást.

A Kos és a Mérleg

A Mérleg nyugodt, békére törekvő, a Kos pedig hirtelen és tüzes. A Mérleg képes arra ösztönözni a Kost, hogy legyen türelmesebb és megfontoltabb, mielőtt mondana valamit, vagy döntést hozna. Mindemellett a Mérleg áhítattal tekint a Kos bátorságára, és lendületére. Mindkét jegy tagjai büszkék az ambícióikra, tettrekészségükre, és maximalizmusukra. Az igazságtalanságot és az árulást azonban egyikőjük sem viseli el, épp ezért jó partnerek, hiszen mindig kiállnak azért, amit helyesnek éreznek. A Kos megtaníthatja a Mérleget a helyes fontossági sorrend felállításában, és jó irányba terelheti, amikor utóbbi fontos döntés előtt áll. E két jegy szülöttei szinte mindig erős szövetséget alkotnak, ha pedig kapcsolatuk odáig jut, csodás szülők lehetnek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak és a Rák

Rendkívül szorgalmas, keményen dolgozó, szívós párosról van szó. A Bak ismert arról, hogy hajlamos munkamániássá válni, a Rákra pedig jellemző, hogy “tükrözi” az érzelmeket. Mindkét fél nagyra tartja a praktikus megoldásokat, a becsületes munkát, és az élet apró örömeit, ez pedig kiváló alap lehet egy harmonikus kapcsolathoz. A Rák képes a Bak érzelmi falait áttörni, így a Bak is megmutathatja mellette érzelmes, kedves oldalát. Ez a két jegy képes megvédeni egymást, kiállni a másikért, a Rák emellett azt is tudja, hogyan motiválja, biztassa Bak partnerét. Ezért rendkívül hálás lehet a Bak, aki csodálja a Rák nyíltságát, bátorságát érzelmei kimutatásához, önmaga felvállalásához.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-06-18

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: