A Skorpió és a Bika

Az összes csillagjegypár közül ők élik meg érzelmeiket a leghevesebben. Ők aztán tudják, hogyan kell igazán szeretni! Mindkét fél energikus, életüket a “győzelem vagy halál” alapján élik, emellett ismertek elképesztő lelkierejükről is. Rendkívül szilárd párost alkotnak, melyet kívülről szinte lehetetlen megbomlasztani. A Bak kiválóan tud összpontosítani, különösen akkor, ha munkáról van szó, de a nap végén, vagy hétvégén szívesen él társasági életet, ez pedig a Skorpióra is igaz. Inkább a kisebb, baráti összejöveteleket részesítik előnyben, szeretik ezek meghittségét. A karrier központi helyet foglal el az életükben, mindketten stabilitásra, biztonságra vágynak. Sokszor azonban túlságosan is belefeledkeznek a teendőikbe, ezért tudatosan figyelniük kell arra, hogy legyen idejük egymásra. A Bika a földjegyek közül egyedüliként képes megadni azt a biztonságos otthont a Skorpiónak, amire szüksége van. A nagy munkabírásuk mellé családcentrikusság párosul, olyannyira, hogy ha családot alapítanak, onnantól kezdve az lesz az első számukra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz és a Halak

Az érzéseit mindig nyíltan vállaló Halak segíthet a zárkózottabb Szűznek abban, hogy jobban ki tudja fejezni magát, ezzel pedig remek összhang alakul ki közöttük. A Szűznek mindenekelőtt stabilitásra van szüksége, a párkapcsolataiban is ezt keresi, a Halak pedig ideális partner ebben is, hiszen az összes csillagjegy közül ők a legjobb hallgatóság. A Halak sokszor csak sodródik az árral, céltalanul él, vagy épp ábrándozik. A Szűz kiváló tervező, nagyon céltudatos, ezért megtaníthatja a Halakat arra, hogy hogyan menedzselje hatékonyabban az életét. A Halak számára nagy segítség a Szűz határozottsága is, utóbbi segíthet a Halakban lévő kreativitást valódi eredményekké konvertálni. Egyenrangú felekként kezelik egymást, képesek közösen dönteni, és felosztani egymás között az elvégzendő feladatokat. Az egyik az érzelmi dolgok, a másik a gyakorlati feladatok “nagymestere”, így hosszan tartó, kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthatnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-06-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: