3. Skorpió

Ha köhögsz, vagy egyet tüsszentesz, már képes vagy a legrosszabbra is felkészülni, mondván, hogy biztos valamilyen halálos vírus támadott meg. Nagyon gyanakvó vagy, mindenkiről azt hiszed, hogy át akar ejteni. Ha optimistábban közelítenéd meg a dolgokat, sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben. Próbáld ki.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

4. Ikrek

A fejedben annyi a gondolat, hogy azt sem tudod mit kezdj velük. Ez pedig feszültséget okoz, így egyetlen kis szikra, és hatalmasat robbanhatsz. Nagyon nehezen tudsz döntéseket hozni, még akkor is, ha egyértelmű, hogy minden simán megy. A megoldás az lenne, ha kissé rendszerezettebb életet élnél. Nem kell mindig mindent elintézni, de ne is halaszt a dolgokat utolsó percre, mert abból káosz lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Napi horoszkóp április 18. szombat – Egy szemtől szemben való beszélgetés új ösvényre terelhet....

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: