Ha úgy gondolod, hogy van valami felsőbb erő, energia, hatalom ezen a földi életen túl, akkor jó ha tudod: nem vagy egyedül. Ugyanis emberek millió folyamatosan keresik az élet értelmét, a csodákat, a megmagyarázhatatlan jelenségeket, érzéseket. Kutatók azt állítják, hogy soha nem volt még ilyen nagyfokú érdeklődés a spiritualitás iránt, mint napjainkban.

 

A következőkben 5 jelt fogunk leírni, amelyek arra utalnak, hogy téged is foglakoztat a spiritualitás!

 

1. Bölcsesség

Ha képes vagy a fizikai világon túl másra is gondolni, ha képes vagy elméleteket, megoldásokat kitalálni, akkor fogékony vagy a spirituális tanok iránt is. Maradj ezen az úton, használd ki a tudatalattidban rejlő képességeket, mert nagyszerű spirituális kalandokban lehet részed.

2. Álmok

Ha gyakran kapod azon magad, hogy álmodozol, legyen az éjszaka, alvás közben, vagy nappal, mikor ébren vagy, és van 10 perc szabadidőd, ez már annak a jele, hogy elméd képes mélyebb területekre eljutni, ezért számodra nagyszerű dolog lehet a meditáció.

A nagy pszichológus, C.G. Jung is azt mondta: “Az álom egy kis rejtett ajtó, amely elvezet lelkünk belsejébe, annak titkaihoz.”

3. Lázadó természet

Elégedetlen vagy? Nem tűröd a diktatórikus rendszert, a parancsolgatást. Ez nem ördögtől való, hiszen mindez azt jelenti, hogy jobb életet szeretnél teremteni a világban, ahol béke, megértés és nyugalom van.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: