Nem könnyű kimondani a bűvös szót, ’Szeretlek!’, különösen akkor, ha első alkalommal mondod. Azonban vannak olyan emberek, akik képesek varázslatos módon előadni, különösebb érzések nélkül.

Íme, az 5 csillagjegy, aki azt mondja ’Szeretlek!’ és utána hozzá is tehené, ’Bár nem igazán érzem.’

Ez az 5 csillagjegy őszintén és nagyon tud szeretni

Vízöntő

A Vízöntők népszerűek a nagyratörő ideáikról és az irracionális elképezéseikről. Eléggé hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól és a saját univerziumukban élni. Ha egy Vízöntővel kívánod leélni az életedet, akkor számíts rá, hogy a napjaidat némi zavar fogja uralni. Nem kétséges, hogy hallani fogod tőle azt, hogy ’Szeretlek”, talán még hamarabb is, mint gondolnád. Ugyanakkor nem biztos, hogy tudatában van a vallomása súlyának. Ugyan jó szándék vezérli, nem tudja felmérni, hogy ezzel akár a párja szívét is összetörheti.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok, akik bár nagyon lojálisak és nagylelkűek tudnak lenni, ha azt mondják, hogy ’Szeretlek’, azt hajlamosak azért tenni, hogy fenntartsák a látszatot, nem számít, hogy valójában érzik-e vagy egyáltalán fogják-e a közeljövőben. Egyes esetekben csak azért mondják, hogy hallják, a másik mit érez irántuk, még akkor is, ha nincsenek odáig az adott személyért. Szükségük van rá, hogy kényeztessék az egójukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: