A függetlenség és szabadság szerelmeseivel folytatjuk a sort. Hajlamosak vagyunk azt hinni, csak valaki mellett, csak és kizárólag párkapcsolatban lehetünk boldogok és élhetünk teljes életet. Emiatt pedig legtöbbször hajszoljuk magunkat, hogy minél hamarabb párra leljünk, vagy éppen nem merjük elengedni jelenlegi kapcsolatunkat, mert azt gondoljuik, még így is biztosan jobb, mint egyedül lenni. Az egyes csillagjegyek természetesen máshogy állnak ehhez a kérdéshez: ez az 5 csillagjegy például egy cseppet sem bánja, ha éppen szingli üzemmódba kapcsol élete.

#1 IKREK

Az Ikrek jegy szülötteiről azt szokták mondani, hogy bennük eleve két személyiség lakik, sokszor úgy érezhetjük a társaságukban, mintha egyszerre két emberrel találkoztunk volna. Ez lehet az oka annak is, hogy nem sietnek a párkereséssel, egyedül is jól érzik magukat – hiszen ha valóban két személyiség él bennük, akkor nem unatkoznak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-04-30

#2 NYILAS

A Nyilasok szeretnek egyedül lenni, kedvelik a kalandot, a veszélyt, a szórakozást. A szabadság a lételemük, nem szeretik, ha korlátozzák őket, vagy ha valaki megmondja, hogy mit tegyenek. Ezért is hajlamosak inkább az egyedüllétet választani a kapcsolat helyett.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: