Ennek az 5 csillagjegynek a lételeme a feszültség. Nagyon erősen képesek hatni a többiek érzéseire, néha brutálisak lehetnek. Mint mindig, most is igaz, aki nem érzi igaznak a horoszkóp jellemvonásait, ne vegye magára a leírtakat.

1. Kos

A Kosra sokan mondják, hogy érzelmi szadistaként viselkedik. A lángolása hamar alábbhagy, és miután elvette, amit akart, azonnal képes szakítani. Nem a szeretet érdekli, hanem hogy az ő kezében maradjon az irányítás.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-09

2. Vízöntő

A Vízöntő nagyon elfogadó jegy, mégis sokszor érezteti másokkal, hogy nem elég jók. Az igazság az, hogy játszik az emberekkel: megdolgoztatja őket, hogy megnézze, ki milyen kemény, és mennyit bír el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: