A szerelmi bánat az egyik legfájdalmasabb érzelem amit csak megtapasztalhatunk, és egy szakítás sokakból a legrosszabbat hozza ki. Az alábbi öt csillagjegy pont ezek közé az emberek közé tartozik, hiszen tőlük elválni mindig drámai lesz.

Kos

Tűz jegyként elég indulatos és haragos tudsz lenni, ha valami nem úgy történik, ahogy azt eltervezted. Versenyszellemed ilyenkor sem hagy nyugodni és inkább te akarsz az lenni, aki véget vet a kapcsolatnak, mert akkor – gyerekes módon – úgy érzed, te nyertél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy lép túl legkönnyebben egy szakításon

Ambiciózus természeted miatt minden párkapcsolatod a potenciális igaziként és örök szerelemként kezeled és ha nem tart örökké, végtelenül frusztrál a helyzet, főleg akkor, ha te még nem állsz készen arra, hogy tovább lépj. Szakítás után fontos számodra, hogy az exed lássa, te milyen hamar túltetted magad rajta és mennyire boldog vagy nélküle, pedig jobban járnál, ha a saját dolgaiddal törődnél. 

Nyilas

Mestere vagy annak, hogy elrejtsd érzelmeidet és feltegyél egy álarcot. Szakítás után az exed számát azonnal kitörlöd, a képeit kidobod és soha többet nem említed a nevét barátaidnak. Kívülről úgy tűnik, veled minden rendben van, de belül háborognak az érzelmeid.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szégyelled magad, amiért olyasvalakit engedtél be a szívedbe, aki játszott az érzelmeiddel és emiatt mérhetetlenül neheztelsz az illetőre. Be kell látnod, hogy ahhoz is bátorság kell, hogy valaki kimutassa az érzelmeit, nem csak ahhoz, hogy elrejtse őket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: