Kos

Energia dús csillagjegy, aki mindig tud erre támaszkodni a nehezebb időszakokban. A többi jegyhez képest jobban viseli a csalódást és a kudarcot, amihez egy nagy sírás mindenképp szükséges számodra. Nem fél semmitől, szereti a kihívásokat, soha nem unatkozik, folyamatosan új célok felé néz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson.Mindez nem azért van, mert ne  képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus, de nem hagyja, hogy bármi elrontsa a jókedvét vagy kizökkentsen a lelki harmóniából. Képes vagy tanulni a hibáiból, kitartásának és koncentrálóképességének köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldja meg az előtte álló feladatot.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10 érdekes statisztika a különböző horoszkópok szülötteiről

Halak

Néha csalódásokkal kell szembenéznie, amiket egyszerűen nem tud elkerülni. Megfontoltan és tudatosan éli a mindennapjait, mindig fel van készülve a lehetséges rosszra, talán épp ez a titka annak, hogyan képes ilyen jól kezelni a bukásokat. Szereti kikérni a barátai véleményét, de csak azokhoz fordul bizalommal, akikben megbízik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-14 - A mai napon meglehetõsen sok impulzus érheti szerelmi téren....

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: