Csalódások után felállni a padlóról és újrakezdeni nem könnyű, mégis újra és újra meg kell tennünk. Vannak, akik sokáig küzdenek azzal, hogy elengedjék a múltat és tiszta lappal folytassák, míg vannak olyan szerencsések, akik ezeket a rettentő nehéz helyzeteket is viszonylag jól kezelik, képesek arra, hogy hamar továbblépjenek. Nézzük, mely csillagjegyekre jellemzőek ezek!

Bak

Az előzőekhez hasonlóan nagyon erős csillagjegy a Bak. Szerencsés típus vagy, legalábbis ami a padlóról való felállást illeti. Okos vagy, ezért jól tudod, hogy szembe kell nézni az esetleges kudarcokkal, nem futhatsz el előlük. Nem hagyod, hogy földbe tiporjanak, legyen szó bármekkora veszteségről, szomorúságról és fájdalomról, gyorsan kirángatod magad belőle azáltal, hogy elengeded a múltat és a jövő felé tekintesz. Ez ritka kincs! Mindig tudod, mi legyen a következő lépés, rendre ezt tartod szem előtt. Tele vagy energiával, nem adod fel, ezáltal pedig képes vagy elérni a kitűzött célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halak csillagjegyűként jól tudod, hogy az életben néha szembe kell néznünk a csalódásokkal, nem lehet elkerülni őket. Életedet megfontoltság és tudatosság jellemzi, fel vagy készülve az esetleges bukásokra, ezért viszonylag jól kezeled őket. A nehéz helyzetekben szívesen fordulsz a barátaidhoz, akikről tudod, hogy megbízhatóak. Kiöntöd nekik a szívedet, így sikerül gyorsan megkönnyebbülnöd. Ez kell ahhoz, hogy képes legyél tiszta lappal, újult erővel újrakezdeni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek nem könnyen kötelezik el magukat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: