Nyilas

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor viszonylag rövid ideig szomorkodsz, hamar képes vagy összeszedni magadat. Nem mondjuk, hogy nem sújt le túlságosan egy szakítás vagy az, ha elbocsátanak a munkahelyedről, mégis elég erős vagy ahhoz, hogy felkelj a padlóról. Hagysz időt a gyászra, ilyenkor elvonulsz a világ szeme elől, de ez nem tart sokáig. Ha letelt ez az időszak, akkor mintha mi sem történt volna, folytatod tovább. Alapvetően optimista vagy, ezért úgy gondolod, a jövőben mindig minden jobbra fordul. Tele vagy ötletekkel, tervekkel és alig várod, hogy újra belevethesd magad a kalandokba, baráti össszejövetelekbe.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ha Kos vagy, akkor tele vagy energiával, ezt pedig jól tudod kamatoztatni a nehéz időszakokban is. A többi csillagjegyhez képest egész jól viseled a csalódást és a szakításokat. Teszed mindezt úgy, hogy nem mész át kisírni magadat a legjobb barátnődhöz, hanem te magad veszed kézbe az eseményeket és teszed rendbe az életedet. Nem félsz semmitől, imádod a kihívásokat és soha nem unatkozol, így az esetleges kudarcok után is lefoglalod magadat és új célokat keresel magadnak. Távol tartod magadtól a szomorúságot és a fájdalmat, nem engedheted meg magadnak, hogy összeomolj.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson. Mindez nem azért van, mert ne lennél képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus vagy, de nem hagyod, hogy bármi elrontsa a jókedvedet vagy kizökkentsen a lelki harmóniából. Jó tulajdonságod, hogy ha a padlóra kerültél, szinte egyből elkezdesz tervezgetni és azon töröd a fejedet, hogyan is kezdhetnéd újra. Képes vagy tanulni a hibáidból, kitartásodnak és koncentrálóképességednek köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldod meg az előtted álló feladatot. Vezető típus vagy, mindig rendelkezel egy B-tervvel, igazán elszánt, sőt néha makacs vagy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: