Nem mindenki tud könnyedén szakítani. Még nehezebb meghozni azt a döntést, hogy ne térjen vissza. És ami talán a legnehezebb, ellenállni annak a kísértésnek, hogy a másiknak adjunk második, harmadik… tizedik esélyt. Vannak olyan emberek, akik ha elmennek, akkor örökre mennek el, visszatekintés és sajnálkozás nélkül.

Kos

Ezen csillagjegy képviselői ritkán ragaszkodnak az olyan emberekhez, akik érzelmileg megbántották őket és sohasem ragaszkodnak olyanokhoz, akik elárulták őket. A Kos az ilyen tettek esetében semmiféle magyarázatot nem fogad el, ezért meg sem hallgatja a kifogásokat és a megbocsájtásért esedező könyörgését. Inkább egyszerűen kitörli őt az életéből.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika csillagjegyűek mindig alaposan átgondolják a döntésüket, ezért néha sok időbe telik, hogy eldöntsék, hogy a másik fél megérdemli-e a második esélyt. Viszont amikor már meghozza a döntését, hogy nincs második esély, akkor örökre elfelejti az őt megbántó személyt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: