Skorpió

A skorpió nagyon válogatós a barátok terén, ezért nincs is sok barátja. Főleg az olyan embereket szereti, akikre rábízhatja az életét. Ahhoz, hogy elforduljon ettől az embertől, annak nagyon komoly okának kell lennie. Ha ez bekövetkezik, akkor ez az ember valószínűleg nagy hibát vétett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ezen csillagjegy képviselő nem azért felejtik el örökre az embert, hogy megleckéztessék. Ez a társaságkedvelő csillagjegy szeret a reflektorfénybe kerülni, de a nyilvánosság szeretete soha nem lehet nagyobb az önbecsülésénél. De ha beletaposnak a büszkeségébe, függetlenül attól, hogy szándékosan vagy véletlenül – ez nem számít, az Oroszlán ezen nem fog megsértődni. Egyszerűen csak kitörli ezt az eseményt, ahogy elfelejti önt is örökre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

Bak

Bak ismerőseinek köre általában kicsi, a barátainak köre pedig még kisebb. Fontos neki, hogy a hozzá közelállók ne legyenek számára közömbösek. Ezen csillagjegyhez tartozók a szakításról sokáig nem tudnak dönteni, de ha ez eldől, akkor ez végleges. Soha nem újítják fel ezt a kapcsolatot, még akkor sem, ha idővel minden megváltozott.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: