Halak

A Halak jegyű emberek egyik nagy jellemzője, hogy mindig a rossz helyen keresik a szerelmet. És nagyon keresik is, hiszen ők akkor érzik magukat a legjobban, ha van egy társuk, akire mindig számíthatnak. Nem akarnak csalódni, ezért a tökéletes párt keresik, majd miután beleszeretnek egy olyan emberbe, aki nem az számukra, megmagyarázzák, hogy miért mégis.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ennek magabiztos csillagjegynek a szülöttei hajlamosak olyanok után futni, akik sajnos nem viszonozzák az érzéseiket. Tévhitekbe kergetik magukat: gyakran reménykednek abban, hogy hamarosan ráébred arra az illető, milyen nagy hibát követ el, és végre beléjük szeret majd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-06-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: