Halak

A Halak jegyű emberek egyik nagy jellemzője, hogy mindig a rossz helyen keresik a szerelmet. És nagyon keresik is, hiszen ők akkor érzik magukat a legjobban, ha van egy társuk, akire mindig számíthatnak. Nem akarnak csalódni, ezért a tökéletes párt keresik, majd miután beleszeretnek egy olyan emberbe, aki nem az számukra, megmagyarázzák, hogy miért mégis.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ennek magabiztos csillagjegynek a szülöttei hajlamosak olyanok után futni, akik sajnos nem viszonozzák az érzéseiket. Tévhitekbe kergetik magukat: gyakran reménykednek abban, hogy hamarosan ráébred arra az illető, milyen nagy hibát követ el, és végre beléjük szeret majd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-20 - Ma a feszültség szinte tapintható lehet a levegõben, aminek fõ oka, hogy

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: