Vannak olyan emberek, akikkel nagyon nehéz barátkozni, vagy hosszú távon kapcsolatot fenntartani, hiszen érzelmileg annyira kiszámíthatatlanok, hogy csak megkeserítik az életünket.

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb pillanatai, azonban az alábbi csillagjegyek még a megszokottnál is jobban ingadoznak érzelmileg.

Rák

A Hold állása igen nagy hatással van a Rák csillagjegy szülöttére, érzelmeit befolyásolja az éppen uralkodó holdfázis. Bármilyen kis dologtól képes nagyon kiborulni, könnyen kicsúszik a talaj a lába alól. Reggel lehet, hogy még jókedvvel ébred, azonban előfordul, hogy délre már az egész világot feketének látják. Amikor nagyon mélyre kerül, szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy újra harmóniába kerüljön önmagával. Nagyon gondoskodó, de csak akkor lesz kiegyensúlyozott, ha valaki viszonozza a gondoskodását.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Nagyon fontos számára az egyensúly megtartása. Könnyen ki lehet billenteni, és nagyon nagy erőfeszítésre van szüksége, hogy újra visszataláljon önmagához. Időre van szüksége ahhoz, hogy visszarázódjon a normális kerékvágásba, ilyenkor hagyni kell őt egy kis ideig.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: