Vannak olyan emberek, akikkel nagyon nehéz barátkozni, vagy hosszú távon kapcsolatot fenntartani, hiszen érzelmileg annyira kiszámíthatatlanok, hogy csak megkeserítik az életünket.

Mindenkinek vannak jobb és rosszabb pillanatai, azonban az alábbi csillagjegyek még a megszokottnál is jobban ingadoznak érzelmileg.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-05 - Míg a mai nap kifejezetten kedvezhet egy hirtelen jött, spontán....

Rák

A Hold állása igen nagy hatással van a Rák csillagjegy szülöttére, érzelmeit befolyásolja az éppen uralkodó holdfázis. Bármilyen kis dologtól képes nagyon kiborulni, könnyen kicsúszik a talaj a lába alól. Reggel lehet, hogy még jókedvvel ébred, azonban előfordul, hogy délre már az egész világot feketének látják. Amikor nagyon mélyre kerül, szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy újra harmóniába kerüljön önmagával. Nagyon gondoskodó, de csak akkor lesz kiegyensúlyozott, ha valaki viszonozza a gondoskodását.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Nagyon fontos számára az egyensúly megtartása. Könnyen ki lehet billenteni, és nagyon nagy erőfeszítésre van szüksége, hogy újra visszataláljon önmagához. Időre van szüksége ahhoz, hogy visszarázódjon a normális kerékvágásba, ilyenkor hagyni kell őt egy kis ideig.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: