Nem mindenki tud könnyedén szakítani. Még nehezebb meghozni azt a döntést, hogy ne térjen vissza. És ami talán a legnehezebb, ellenállni annak a kísértésnek, hogy a másiknak adjunk második, harmadik… tizedik esélyt. Vannak olyan emberek, akik ha elmennek, akkor örökre mennek el, visszatekintés és sajnálkozás nélkül.

Kos

Ezen csillagjegy képviselői ritkán ragaszkodnak az olyan emberekhez, akik érzelmileg megbántották őket és sohasem ragaszkodnak olyanokhoz, akik elárulták őket. A Kos az ilyen tettek esetében semmiféle magyarázatot nem fogad el, ezért meg sem hallgatja a kifogásokat és a megbocsájtásért esedező könyörgését. Inkább egyszerűen kitörli őt az életéből.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika csillagjegyűek mindig alaposan átgondolják a döntésüket, ezért néha sok időbe telik, hogy eldöntsék, hogy a másik fél megérdemli-e a második esélyt. Viszont amikor már meghozza a döntését, hogy nincs második esély, akkor örökre elfelejti az őt megbántó személyt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki szemrebbenés nélkül megcsal, hazudik és félrevezet téged! Köztük van a párod?

Skorpió

A skorpió nagyon válogatós a barátok terén, ezért nincs is sok barátja. Főleg az olyan embereket szereti, akikre rábízhatja az életét. Ahhoz, hogy elforduljon ettől az embertől, annak nagyon komoly okának kell lennie. Ha ez bekövetkezik, akkor ez az ember valószínűleg nagy hibát vétett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: