NYILAS

A derűs társasági jegy, aki mindig képes életre kelteni a környezetet maga körül. Egy ilyen szabad lélek, mint a Nyilas, szinte képtelen találni egy olyan embert, aki elfogadja őt úgy, ahogy van, a maga függetlenségével. Nagyon szeszélyes a párkapcsolatokat illetően és sokkal jobban szereti a laza, könnyed viszonyokat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A keményen dolgozó, szorgalmas jegy mindig tudja, hogy mit akar elérni a karrierjét illetően, ám amikor a szerelmi élete kerül terítékre, képtelen meghozni a megfelelő döntést. Kizárt dolog, hogy egy olyan személy mellett köteleződjön el, aki nem éri meg az áldozatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-05-21

HALAK

Érzékeny és nagylelkű jegy, aki oly sokat szenvedett már a szerelem miatt, éppen ezért elvesztette a hitét. Az évek során felépült bizonytalansága és a megtapasztalt számos ballépés miatt inkább védi magát és nehezére esik dönteni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: