Skorpió

Ha egy stabil párkapcsolatban él a Skorpió, akkor igen megbízható, de, ha valami megingás van a kapcsolatban, akkor hajlamos arra, hogy más partnernél keresse a vigasztalódást. Ha egy kapcsolatban már nincs meg a számára szükséges tűz, és lángolás, akkor gyorsan keres egy kielégítőbb partnert. Titokzatos, szenvedélyes, és csábító személyiség, ezért jó, ha kétszer meggondolod, mielőtt közelebb kerülnél hozzá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Halak

Az Ikrekhez hasonlóan a Halakban is túlcsordulnak az érzelmek. Néha úgy tűnik, hogy csendes, és kiegyensúlyozott, de valójában belül nagy érzelmi viharok dúlnak. Nagyon kreatív, állandóan szárnyal a fantáziája, éppen ezért csak olyan partnerrel képes hosszútávon megmaradni, aki ehhez biztosítani tudja a körülményeket. Ha valami nem megfelelő számára, és nem érzi jól magát a bőrében, gyorsan odébb úszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-17

 

 

 

Forrás:

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: