Skorpió

Ha egy stabil párkapcsolatban él a Skorpió, akkor igen megbízható, de, ha valami megingás van a kapcsolatban, akkor hajlamos arra, hogy más partnernél keresse a vigasztalódást. Ha egy kapcsolatban már nincs meg a számára szükséges tűz, és lángolás, akkor gyorsan keres egy kielégítőbb partnert. Titokzatos, szenvedélyes, és csábító személyiség, ezért jó, ha kétszer meggondolod, mielőtt közelebb kerülnél hozzá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az Ikrekhez hasonlóan a Halakban is túlcsordulnak az érzelmek. Néha úgy tűnik, hogy csendes, és kiegyensúlyozott, de valójában belül nagy érzelmi viharok dúlnak. Nagyon kreatív, állandóan szárnyal a fantáziája, éppen ezért csak olyan partnerrel képes hosszútávon megmaradni, aki ehhez biztosítani tudja a körülményeket. Ha valami nem megfelelő számára, és nem érzi jól magát a bőrében, gyorsan odébb úszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: