Bak

Nehéz neked abban hinned, hogy a szerelem tartós, még akkor is, ha a dolgok hihetetlenül jól mennek. Nem azért, mert nem éreznéd, hanem azért, mert nem engeded meg magadnak, hogy átéld. Néha úgy érzed, hitelességedből fakadóan még ki is mondanád, de újra és újra azon kapod magad, hogy nem jön ki a szádon az a bizonyos szó. Ugyanis addig nem szereted beismerni a dolgokat, amíg meg nem vagy arról bizonyosodva, hogy nem csak időpazarlás mindaz, amit csinálsz. Szinte mindig arra számítasz, hogy a dolgok tönkremennek, ezért nem tudod, mikor jönne el a megfelelő pillanat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Jól ismered önmagad, és pontosan érzed, tudod, amikor már beleszeresz valakibe. Habár nem a mézes-mázas személyiségedről vagy ismert, jól tudod, hogy hogyan is kell ennek körítést adni: mindennek tökéletesnek kell lennie. Biztos akarsz abban lenni, hogy az időzítés tökéletes, mindketten ugyanazt érzitek, és nincsenek olyan tényezők, amelyek bármiben is gátolnának titeket. Újra és újra azon kapad magad, hogy túl sokat elemzed a szituációkat, és arra a megfelelő pillanatra vársz, amikor már megteheted ezt a lépést.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: