Skorpió

Sokan azt gondolnák, hogy szenvedélyes és romantikus személyedből fakadóan egyáltalán nem okoz gondot az, hogy megtedd ezt a lépést, de ez valójában nincs így. Még ha a legmélyebb érzéseket éled meg magadban, akkor is hajlamos vagy felvenni a pókerarcot mások előtt. Miközben te mindenkit kiismersz, másoknak egyáltalán nem engeded meg, hogy megismerjenek. Kimondani azt, hogy szeretsz valakit, legyen ez viszontválasz, vagy kezdeményezés, komoly sebezhetőséget mutat, amit te nehezen tudsz kifejezni. Még ha ténylegese ki is akarod mondani ezt a bizonyos szót, továbbrra is azon kapod magad, hogy vívódsz önmagadban amiatt, mert nehezedre esik más előtt ennyire megnyílni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nem szoktak ilyen erős érzéseid lenni mások iránt, és bár ez kissé idegesít, még nem is ez az, ami igazán hátráltat Téged. Te egy olyan ember vagy, aki a személyes szabadságát nagyra tartja, tehát akkor is, ha jól mennek a dolgok valakivel, gyakran felmerül benned a kérdés, vajon megéri-e a következő lépést? Nem kis dolog kimondani azt, hogy szeretsz valakit, és tisztában is vagy vele, hogy ennek komoly súlya van. Őszintén kell hinned abban, hogy mindez megéri, mielőtt engeded, hogy ez a szó elhagyja a szádat - ami még abban a pillanatban is nehéz lehet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-04-30

Nyilas

Nem az a fajta vagy, akinek gondot okozna a szerelembe esés - és miért is lenne az? Beleszeretni valakibe egy pozitív és izgalmas dolog, tele van lehetőségekkel. Nem félsz attól sem, hogy kifejezd az érdeklődésedet a nagy Ő iránt, de annál nehezebb ezt szavakba önteni. Tudod jól, hogy kimondani azt, hogy “Szeretlek” egy nagyon klassz dolog, de ez valahogy még komolyabb hangot ad a kapcsolatnak. Jobban szereted, ha a dolgok könnyedén, játékosan haladnak, így még ha ki is akarod mondani, hogy szerelmes vagy valakibe, komoly megfontolást jelent számodra, hogy ez mennyiben jelentene több komolyságot a kapcsolatban annál a komolyságnál, mint ami Neked van.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: