A kedvenc nagynénid, a legjobb barátod és a szerelmed is lehet néha olyan idegesítő, hogy attól megőrülsz. Érdemes kifogni a szelet a vitorlájukból, és készülni erre: mindenkinek a jelleme és tipikus hibái alapján. Ismerd meg az öt legidegesítőbb csillagjegyet, és próbálj meg mellettük nyugodt maradni. Az idegeskedés árt a szépségnek!

1. Bika – a szóbárbaj győztese

Az első helyezett az „őrületbe kergetők listáján” ki más, mint a Bika. Annyira makacs és önfejű, hogy az szinte már fáj. Már azon gondolkodsz, hogy többé nem találkozol vele, hogy ne kelljen a folyamatos ellenszegülése miatt szenvedned. A legidegesítőbb benne az intelligenciája. Mesterien forgatja ki a szavaidat, és mindig tudja, milyen érvekkel tud leigázni. Ezért rendkívül dühítő vele vitatkozni. Mindegy, hogy igaza van vagy sem, a Bika győztesen kerül ki bármilyen szópárbajból. És lássuk be, ez aztán borzasztóan idegesítő.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-04-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: