A 2020-as évet a megvilágosodás évének is szokták nevezni. Minden dolog, amit a zavarodottság homálya fedett, ki fog tisztulni. Ez az év reményt és optimizmust tartogat számunkra. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha. Egyes csillagjegyek nagyon is meghatározó változásokon fognak keresztül menni, amelyek pozitív irányban befolyásolják majd az életüket. Lássuk, hogy melyik az az 5 zodiákus, aki ezzel számolhat.

Bika

A Bika, akit eddig a napi rutin biztonsága tartott egyensúlyban, a személyisége egy teljesen új oldalát fogja megtapasztalni. Ezután nem lesz számára megrettentő helyzet, hiszen igyekszik mindenben a lehetőségeket meglátni és azt ki is aknázni. Nyitott lesz a világra, vágyni fog a szakmai fejlődére és az érzelmi megnyilvánulásokra. Határozottabbá válik és ezzel a hozzáállással könnyebben el fogja érni mindazt, amire vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-15)

Ma könnyen feltámadhat önben az esetleg rendre visszatérõ vágy valaminek a megvásárlására, amit már régóta kinézett magának. Talán most jött el a pillanat, hogy megvegye! Nem érdemes mindig halogatni, hiszen, ha jobban belegondol, végül is, talán sosincs megfelelõ alkalom kiadni ennyi pénz, így csak azt kell eldöntenie, ki akarja-e még adni egyáltalán?

Hogyan talál rád a szerelem? - A csillagok elárulják

Oroszlán

A vibráló Oroszlán, aki eddig a felszínes dolgokkal is tökéletesen elégedett volt, kezdi felfedezni a körülötte lévő világ mélységeit. Egyre jobban érdekli a dolgok mögöttes tartalma. A kapcsolataiban sem elégszik meg ezután a szórakoztató, de nem túlságosan emelkedett beszélgetésekkel. Az életet egy új és még izgalmasabb perspektívából fogja szemlélni. A munkában talán nem lesz olyan törtető, az érzelmi életében pedig olyat fog megtapasztalni, amit eddig soha.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-15)

A mai nap tökéletes lehet a társas tevékenységek végzésére, így nem csoda, ha vonzza a tömeg. Beszélgessen, fantáziálgasson, tervezgessen bátran, s ne lepõdjön meg semmin, tûnjön az bármily õröltségnek is, mert a világot pont az ilyesmi viszi elõre! Álljon a jó ügy mellé!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: