A 2020-as évet a megvilágosodás évének is szokták nevezni. Minden dolog, amit a zavarodottság homálya fedett, ki fog tisztulni. Ez az év reményt és optimizmust tartogat számunkra. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha. Egyes csillagjegyek nagyon is meghatározó változásokon fognak keresztül menni, amelyek pozitív irányban befolyásolják majd az életüket. Lássuk, hogy melyik az az 5 zodiákus, aki ezzel számolhat.

Bika

A Bika, akit eddig a napi rutin biztonsága tartott egyensúlyban, a személyisége egy teljesen új oldalát fogja megtapasztalni. Ezután nem lesz számára megrettentő helyzet, hiszen igyekszik mindenben a lehetőségeket meglátni és azt ki is aknázni. Nyitott lesz a világra, vágyni fog a szakmai fejlődére és az érzelmi megnyilvánulásokra. Határozottabbá válik és ezzel a hozzáállással könnyebben el fogja érni mindazt, amire vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Csillagjegyed megmondja kiket iktass ki az életedből, mert megmérgezik a tiéd!

Oroszlán

A vibráló Oroszlán, aki eddig a felszínes dolgokkal is tökéletesen elégedett volt, kezdi felfedezni a körülötte lévő világ mélységeit. Egyre jobban érdekli a dolgok mögöttes tartalma. A kapcsolataiban sem elégszik meg ezután a szórakoztató, de nem túlságosan emelkedett beszélgetésekkel. Az életet egy új és még izgalmasabb perspektívából fogja szemlélni. A munkában talán nem lesz olyan törtető, az érzelmi életében pedig olyat fog megtapasztalni, amit eddig soha.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-10)

Az ön álmodozó, kreatív természete ma, ha észrevétlenül is, de könnyen felkeltheti egy olyan valaki figyelmét, akinek támogatása sokat lendíthetne karrierjén. Éppen ezért ma különösen fontos, hogy hagyja szárnyalni gondolatait, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy simán és zökkenõmentesen haladjanak a dolgok. Szerencsére akaratereje és mindenre kiterjedõ figyelme, valamint dinamizmusa mindezt biztosítani is fogja a nap folyamán, így önnek már csak arra kell ügyelni, hogy az esetleges, pillanatnyi fennakadásokat minél hatékonyabban és gyorsabban hárítsa. Ha így tesz, a nap végére akár egy meglepõ ajánlatot is kaphat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: