Vízöntő – Skorpió

Nagyon vonzódik egymáshoz ez a két ellentétes jegy, ugyanis mindketten erős, határozott személyiségek, akik kihívást látnak a másik meghódításában. Mivel nem igazán hasonlítanak, inkább a vad szenvedély lehet az, ami összekovácsolja őket, ez azonban sajnos nem elegendő hosszútávon, főleg nem egy felnőtt kapcsolat fenntartásához. A Vízöntőből időről időre feltör a szabadság iránti vágy, a világmegváltási kedv, eközben a Skorpió sokkal inkább a saját terveivel, célirányosan törődne. Mindketten önfejűek és eltérően állnak az élet nagy kérdései elé, így aztán hiába is vonzódnak sokszor egymáshoz, a Vízöntő – Skorpió páros nem igazán tud viharmentesen együttműködni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma szüksége lehet rá, hogy megõrizze higgadtságát, kedves Vízöntõ. Otthoni fáradozásai lehet, hogy egy kellemetlenségnek köszönhetõen hiábavalóvá vállnak, és emiatt igen sokat bosszankodhat. Megpróbálhat segítséget kérni egy illetékes személytõl az ügyben, de sajnos lehet, hogy most nem tud senki sem segíteni és el kell viselnie ezt a kellemetlen, átmeneti állapotot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos – Rák

Különleges vonzalom él a két jegy között, ugyanakkor szinte mindig tiszavirág életű a köztük levő szerelem. Egyszerűen teljesen eltérő ritmusban, felfogásban élik az életüket, és ezt a két végletet nem igazán lehet összeegyeztetni. A Rák számára alapvető és fontos a család, a Kosok sokszor inkább a karrierjükre, céljaikra koncentrálnak. Törtetőek és olyan dolgokat engednek meg maguknak, amiket a Rákok nemhogy elfogadni nem tudnak, egyenesen gyűlölnek. Emiatt aztán a Kosok túlérzékenynek, gyengének tartják a Rákokat, akik viszont úgy érzik, nem tudnak lépést tartani társaikkal. Innen már egyenes út vezet a féltékenységig, amit a Kosok nem bírnak elviselni és persze a Rákok sem tudnak sokáig megbarátkozni a számukra érzéketlennek ható Kosok mentalitásával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja: tökéletes egymásra hangolódást, megértést, tiszta érzéseket jeleznek a bolygók

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: