Oroszlán – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez jó példa lehet egy Oroszlán – Szűz párosra. Az azonban biztos, hogy ami rövidtávon előnyös, az évek múltán jóval inkább hátrányos tud lenni. Amint a jegyek kiismerik egymást és szembesülnek a kíváncsiságukat kielégítő tulajdonságokkal, már jóval inkább teherré válik ez a kapcsolat. A Szűz jegyű fél nem tud azonosulni az Oroszlán pozitív, kicsit élvezethajhászó, figyelemre vágyó oldalával, miközben sokszor irigyli is partnere életfelfogását és hozzáállását, féltékeny a környezet felől érkező visszajelzésekre. Az Oroszlánt viszont állandóan lehúzza a Szűz racionalitása, durva és sokszor kritikus énje – márpedig nincs is jobb módszer egy Oroszlán elüldözésére, mint a rendszeres becsmérlés.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Mivel mindenki máshogy képzeli el a változást, nem valószínû, hogy ma érdemben dûlõre is jutnak az ügyben, így alkalmasint érdemes a végleges döntést másnapra halasztani, amikorra is aludtak már rá egyet mindannyian.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak – Mérleg

Akár jó is kisülhet abból, ha két ennyire érzelmes jegy közelebb kerül egymáshoz – talán ezért is van az, hogy a Halak és a Mérleg a kezdetekben kellő mértékben vonzódik egymáshoz. Gyorsan felfigyelnek a másikra, romantikus, érzelmes szálakat szövögetnek, és úgy tűnik, minden működőképes köztük. Azonban ahogy tisztul a rózsaszín köd, a feleknek rá kell jönniük, hogy szörnyen nehezen tudják összehangolni a mindennapjaikat, különösen akkor kerülnek bajba, ha döntéseket kellene hozniuk. Mivel egyikük sem éppen gyakorlatias, vagy éppen határozott, rendszeresek a konfliktusaik és folyton egy helyben totyorognak. Ez rövid időn belül mindkettőjüket zavarni kezdi: ennek a párosnak az élete hosszútávon nem szól másról, mint vitákról, engesztelésekről, sértődésekből és békülésekből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma valami fontos változás indulhat el önben, kedves Halak, ami által kezdhet kételkedni karrierje, vagy egy párkapcsolata hosszútávú jövõjében. Mindezen hirtelen támadt kétely által kifejezetten gondot okozhat uralnia, rendeznie gondolatait, így ma semmiképpen se lépjen semmilyen irányba sem. Hogy megfelelõ döntést hozzon az üggyel kapcsolatban, meg kell várnia, míg teljesen letisztulnak önben a dolgok. Kitartás és türelem!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezzel az öt férfi csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni! Te is így gondolod?

Ezzel az öt férfi csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni! Te is így gondolod?

Nézd meg, hogy a te pasid ezekhez a csillagjegyekhez tartozik-e.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!