Oroszlán – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez jó példa lehet egy Oroszlán – Szűz párosra. Az azonban biztos, hogy ami rövidtávon előnyös, az évek múltán jóval inkább hátrányos tud lenni. Amint a jegyek kiismerik egymást és szembesülnek a kíváncsiságukat kielégítő tulajdonságokkal, már jóval inkább teherré válik ez a kapcsolat. A Szűz jegyű fél nem tud azonosulni az Oroszlán pozitív, kicsit élvezethajhászó, figyelemre vágyó oldalával, miközben sokszor irigyli is partnere életfelfogását és hozzáállását, féltékeny a környezet felől érkező visszajelzésekre. Az Oroszlánt viszont állandóan lehúzza a Szűz racionalitása, durva és sokszor kritikus énje – márpedig nincs is jobb módszer egy Oroszlán elüldözésére, mint a rendszeres becsmérlés.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak – Mérleg

Akár jó is kisülhet abból, ha két ennyire érzelmes jegy közelebb kerül egymáshoz – talán ezért is van az, hogy a Halak és a Mérleg a kezdetekben kellő mértékben vonzódik egymáshoz. Gyorsan felfigyelnek a másikra, romantikus, érzelmes szálakat szövögetnek, és úgy tűnik, minden működőképes köztük. Azonban ahogy tisztul a rózsaszín köd, a feleknek rá kell jönniük, hogy szörnyen nehezen tudják összehangolni a mindennapjaikat, különösen akkor kerülnek bajba, ha döntéseket kellene hozniuk. Mivel egyikük sem éppen gyakorlatias, vagy éppen határozott, rendszeresek a konfliktusaik és folyton egy helyben totyorognak. Ez rövid időn belül mindkettőjüket zavarni kezdi: ennek a párosnak az élete hosszútávon nem szól másról, mint vitákról, engesztelésekről, sértődésekből és békülésekből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül szociális hangulatának köszönhetõen, jól érzi magát szinte bármilyen társaságban, ahol kötetlenül beszélgethet és ismerkedhet. Az ilyen alkalmak nem csak lelkének, hanem éppen szerelmi életének, vagy karrierjének is jót tehetnek, így élvezze csak, amin ma részt vesz. Amúgy is ráférhet már önre egy kis kikapcsolódás, nemde, kedves Halak?

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: