Nem kizárt, hogy 20 éves vagy, de a lelked mégis idős, ami azt jelenti, hogy már több évszázada jelen vagy ezen a bolygón, különböző életutakat jártál be, és teszed ezt jelen pillanatban is. Azt azonban tudnod kell, hogy nem vagy egyedül.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-21

Lássunk most 5 dolgot, ami csak idős lelkületű ember érthet meg!

 

1. Civilizáció vs. Természet

Ha idős lelkületű ember vagy, akkor egyszerűen imádod a természetet, különleges kapcsolat köt össze a növényzettel, állatvilággal. Úgy érzed, hogy egyedül a természetben bízhatsz, mert tudod, hogy mire számíthatsz, hogy mikor változnak az évszakok, hogy mikor virágoznak a fák, mikor ontják termésüket a növények, stb.

Téged soha nem hozott lázba a zsúfolt nagyváros, azt sem érted sokszor, hogy képesek emberek betondzsungelben élni, és elszakadni a természettől.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-16

2. Ha egészben látod a világot

Ez az úgynevezett big picture látásmód. Tisztában vagy azzal, hogy egy ember élete a Földéhez, az Univerzuméhoz képest szinte semmi, jelentéktelen. Az tudod viszont, hogy minden egyes emberi tett változást indíthat el. Ezért élsz úgy, hogy teszel azért, hogy jobb legyen élni ezen a bolygón.

3. Szeretsz egyedül lenni

Az életedben fontos, meghatározó szerepe van az egyedüllétnek. Ha népes családod is van, megpróbálsz mindig időt szakítani, hogy egy kicsit magadban lehess, békében, nyugalomban létezhess. Ilyenkor tudsz lelkileg feltöltődni, regenerálódni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: