Mára a nőknek egyáltalán nem kell elnyomásban élniük, hacsak nem önszántukból választják ezt. Képesek két lábbal megállni a földön, egzisztenciát szerezni és menedzselni az életüket egymaguk is. A csillagjegyek közül 5 olyan nő van, aki kiemelkedően erős, független és soha nem hanyagolja el magát egy párkapcsolatban sem, ellenkező esetben, csak árnyéka lehet önmagának. Senki nem kényszeríthet rájuk semmit.

Kos

Nem meglepő, hogy a Kos nők kerültek a ranglista élére. Senki nem kaparinthatja meg őket teljesen. Erős személyiségek, akik ezt folyamatosan be is akarják bizonyítani a világnak életük minden területén. Mindig vezetői székbe igyekeznek eljutni, mert nagyon nehezen viselik el mások parancsait. A férfiak számára ez nem túl vonzó tulajdonság, ám azok, akik értékelik az ilyen nőket, mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tehessék őket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-01

Skorpió

Erős személyisége miatt egy férfinek sok falat kell áttörnie, mielőtt biztosan letelepedhet mellette. Vonzó, karizmatikus nő, aki nem viseli el a manipulatív férfiakat. Nem fél semmitől és képtelenség teljesen megszelídíteni. Magabiztossága és intelligenciája az igazi fegyvere. Ha megpróbálja valaki irányítása alá vonni, akkor kitér előle és máshol fog érvényesülni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: