Mérleg

Örökösen az egyensúlyt keresi az életben, amit gyakran csak egyedül képes megtalálni, a saját útját járva. Inkább választja ezt, semhogy egy férfi megpróbálja irányítani az életét. Amit megteremtett, arra büszke, azt védelmezi, és senkinek nem hagyja, hogy belegázoljon szépen gondozott virágos kertjébe. A szabadságát nem áldozza fel akárkiért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Bak

Ha a sikere mögötti titokra vagy kíváncsi, akkor eláruljuk, hogy az erős karaktere és az elkötelezettsége az. Addig nem dől hátra, amíg el nem éri azt, amit akar. Az ereje a fiatalsága kiapadhatatlan forrása. Nem várja el senkitől, hogy elismerje a sikereit, csupán megadja a lehetőséget, hogy társa légy, ha akarsz. Egy percig sem fog megbánást érezni, ha nemet mondasz neki, mert a jövőképe mindennél fontosabb. Tökéletesen egyensúlyozik a szakmai és a magánélete között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Így töltenék szívük szerint a hétvégét a csillagjegyek! - Rád mennyire igaz?

Ikrek

Az Ikrek nő azt akarja, hogy vágyj rá, miközben menekülni akar a szorításodból. Elhiheted, hogy a lelke csakis hozzád tartozik és a halálodig ki fog tartani melletted, ám ez nem teljesen igaz. A dominanciád csak egy illúzió lehet, amit ő szépen el tud hitetni veled. Ne feledd, hogy egy kettős személyiséggel van dolgod. Lehet, hogy gyengének és alázatosnak tűnik a szemedben, ám mindig megvan a terve arra az esetre, ha szükségszerű lenne dobbantania mellőled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: