4. igazság: nem szerethet mindenki

Gyermekkorodban vélhetően mindenki szeretett, aki körbevett téged. Aztán felnőttként rájössz, ez csöppet sincs így. Próbálsz különböző elvárásoknak megfelelni, hogy szeressenek. Aztán rá kell jönnöd, bármit teszel, nem fog mindenki szeretni. És nem is kell, hogy szeressenek. Önmagadnak felelj meg, ne mások elvárásainak. Egyéniség vagy, aki pontosan úgy tökéletes, amilyen. Aki felismeri benned ezt, biztosan mindenkinél jobban szeret. Kell ennél több?

5. igazság: ismerd meg önmagad

Az emberiség egyik átka és áldása a szégyen és a bűntudat, a büszkeség és a boldogság érzésének a képessége. Mindenki azt szeretné gondolni magáról, hogy jó ember, ehhez viszont fejlődésre, tapasztalatokra, bölcsességre is szükség lehet. Az élet az önismeretről, a lélek fejlődéséről szól. Tudd meg, ki is vagy valójában, és fogadd el magad erősségeiddel és hibáiddal együtt. Ez vagy te. Óriásit lépsz előre a fejlődésed útján, amikor eljutsz erre a szintre, csak ez az út vezet az örömteli és boldog élet felé.

Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint és ezért hiányzol az exednek

Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint és ezért hiányzol az exednek

Minden csillagjegy szülötteinek vannak olyan különleges tulajdonságai, amelyeket exeik egész életükben hiányolni fognak másokból. Nézd meg, te is azok közé tartozol-e, akiket soha nem feled el teljesen volt párjuk!

Cikkajánló Tovább olvasom

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!