Néhány csillagjegy egyszerűen nem az elkötelezettségre született. Akár hiszed, akár nem, egyesek számára nagyon ijesztő dolog tud lenni, éppen ezért nem igazán vágynak arra, hogy feltétlenül ilyen kapcsolatba bocsátkozzanak másokkal.

Lehetséges, hogy te magad is beletartozol ebbe a csoportba és nem érted, hogy mi van veled, esetleg éppen megismerkedtél egy ilyen jeggyel és frusztrált vagy amiatt, hogy nem találsz választ a kérdésedre, velem vagy vele van a baj? Ezek azok a csillagjegyek, akik tartanak az elköteleződéstől.

Bika

A Bika tudja, hogy még rengeteg ideje van a jövőben megállapodni, szóval miért is tenné azt most azonnal? Fiatal és szeretné élvezni a szabadságát, amíg csak lehet, mielőtt komolyabban elkötelezné magát a családja felé. És nem, nem azért viselkedik így, mert ágyról ágyra akar járni, hanem azért, mert a haverokkal akar lógni, akkor, amikor csak kedve tartja, és erről nem akar minden pillanatban beszámolni a párjának. Úgy gondolja, hogy erre egy párkapcsolatban semmi esélye.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért imádják a fekete színt ezek a csillagjegyek?

Szűz

A Szűz túl sok figyelmet fordít a  részletekre és hihetetlenül nehéz megfelelni neki. Úgy tűnhet, hogy bárkinél, bármikor képes valami hibát találni. A barátai és családtagjai szerint szándékosan képes tönkretenni a párkapcsolatait, de sajnos ezen nem tud változtatni könnyen. Olyasvalakire vár, aki tökéletesen megfelel az összes által felállított kritériumnak és biztos, ami biztos, a kritériumokból van jó sok.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: