Mérleg

Ironikus, de a Mérleg egy olyan jegy, aki nagyon nem szeret egyedül lenni. Tényleg arra törekszik, hogy találjon egy olyan embert, akivel megoszthatja az egész életét, de csak azért, mert ennyire komolyan szeretné, még nem fogja elkötelezni magát bárkivel. Szeretne 100%-ig biztos lenni abban a személyben, akivel találkozgat. Kiegyensúlyozott akar maradni mellette és támogatva akarja érezni magát általa. Hosszú távra tervez, tehát nem akar jobban belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről úgy gondolja, hogy nem teljesen az, amire vágyik. Isten ments, hogy ne a megfelelővel kötelezze el magát. Nem lenne képes elviselni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasokat egyszerűen lehetetlen leláncolni. Ez jelentheti azt, hogy nem képes egy helyben maradni, ugyanakkor egyazon emberrel hosszú távon együtt lenni. Abban a percben, amikor úgy érzi, hogy csapdába eshet, akkor azonnal futni kezd. Az elköteleződést nem igazán neki találták ki. Olyan embert keres, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő és képes megérteni a szabadságvágyát és ehhez alkalmazkodni. Olyat, aki képes akár egy spontán, világkörüli útra is elindulni vele, ha ahhoz van kedve.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csak egy igaz szerelem van: ennek a csillagjegynek a szülötte lesz az igazi párod

Halak

A Halak szeretne párkapcsolatot, de hihetetlenül nehéz neki megfelelni. Olyan magasak az elvárásai a párja iránt, hogy az szinte összeegyeztethetetlen a valósággal. Tehát annak ellenére, hogy szívesen lép bele egy párkapcsolatba,, mindaddig nem fogja komolyan elkötelezni magát, amíg nem érzi azt, hogy a párja tökéletesen képes megadni neki mindazt, amire vágyik testilek, szellemileg és lelkileg is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: