Csillagjegyünk mindig mindent elárul velünk kapcsolatban, még azt is, hogy mennyire vagyunk sebezhetőek, vagyis mennyire veszünk mindent a lelkünkre.

Lássuk melyik az az 5 jegy, aki ezt a csoportot az élen képviseli.

Kos

Azok az érzelmek, amelyeket maximálisan megélsz nem más, mint a csalódottság, a düh és a magány. A hibát ott követed el, amikor nem próbálsz meg ezekkel együtt élni, vagy elengedni őket, hanem mások felé is kimutatod. A szomorú igazság viszont az, hogy sokan az őszinteséged miatt megpróbálnak visszaélni a bizalmaddal, és könnyen meg is sebezhetik így a szívedet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek örök riválisok lesznek. Nézd meg, hogy neked ki az ellenséged...

Rák

Ha benned eluralkodnak az érzelmek, azt nem tudod kordában tartani. A legtöbb esetben azonban pont ez a gyenge pontod másokkal szemben. Ha valami felidegesít, rosszul esik, vagy akár féltékennyé tesz, egyszerűen nem tudod megjátszani magad, és emiatt sokszor megesik, hogy sírni kezdesz a többiek szeme láttára. Sajnos van, aki ilyenkor  visszaél a helyzettel, és még gonoszabbul bánik veled.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egy nagyon ritka személyiség vagy, aki mindig határozott, meghatározott elképzelésed van az élettel kapcsolatban. Szerinted mindenkinek joga van azt kezdeni az életével, amit szeretne: utazgatni, nemet mondani a szabályokra, és akkor gyereket vállalni, amikor akar. Azonban néha vannak rossz napjaid, és ilyenkor derül ki, milyen sebezhető és érzékeny lelkű vagy igazából. Titkon ugyanis minden kritika, minden kemény beszólás sebet ejt a szíveden, és amikor ebből túl sok jut ki neked, képes vagy bezárkózni a szobádba, és hosszú időn át csak sírni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: