Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz!

Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.

Ez az 5 csillagjegy még saját magán sem tud kiigazodni. Lázadnak, és szavaikkal ellentétesen cselekszenek

 

1.Aki megsértett, annak bocsáss meg

Természetesen abszurdnak tűnik ez a dolog, de, ha valaki megsért, és te csak tovább szítod a tüzet, vagy bosszút forralsz, akkor csak a negatív energia árad belőled. Nézz tisztelettel és elfogadással az illetőre! Ez a legjobb módszer arra, hogy lelki terhek nélkül élhesd az életed. Így legalább nem kerít hatalmába a negatív energia, a gyűlölet.

2.Szeresd az embereket

A negatív karma visszafordítása úgy is lehetséges, ha annyi szeretet adsz mindenkinek, amennyi csak ki fér belőled. Vagyis a lehető legtöbbet! Annak is szeretet kell adnod, aki ezt nem viszonozza. A szeretet pozitív energiával tölti fel a világot. Gondolj csak bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha mindenki szeretettel közeledne az embertársai felé.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: