Kos

Amikor valaki eljátssza a bizalmadat, esetleg kihasznál vagy elárul téged, te nagyon mélyen megharagszol rá. Olyannyira, hogy meg sem akarod hallgatni a kifogásokat; ilyen szempontból elég haragtartó vagy. Ugyanakkor mindig kimondod azt, amit gondolsz. Nem szereted a hazudozásokat, ezért ha valami nem tetszik, arról tudni fognak mások is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten inspirálja, ha nehézségekkel találja magát szembe a munka, vagy éppen az otthoni teendõk során, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor kreatív lehet, s miután elhárította az akadályokat, méltán lehet büszke magára, s zsebelheti be mások elismerését is, ennél pedig nincs motiválóbb az ember számára. Mutassa meg ma is, mit tud, kedves Kos és dobjon rá még egy lapáttal hírnevére!

A költekezések terén nem igazán ismersz határokat, ezért nem ritka, hogy impulzívan vásárolsz, és olyan dolgokra költöd a pénzed, amit később megbánsz, így erre érdemes jobban odafigyelned.

Így alakul a szerelmi életed Áprilisban a csillagjegyed szerint. - 3 csillagjegyre igaz szerelem vár

A szeretetedet nem vagy hajlandó csak úgy bárkinek odaadni, ezért igyekszel alaposan kiismerni az embereket, és tényleg csak azokkal barátkozni, akik megérdemlik. Azonban nem mindig megy ez egyszerűen számodra, hiszen könnyen felhúzod magad, ha az emberek nem értenek egyet a véleményeddel. Elég makacs vagy!

Bika

Nem könnyű téged kihozni a sodrodból, de ha valakinek sikerül, nem fogod vissza magad, és megmutatod, hogy veled nem érdemes szórakozni. Erről részben az is tehet, hogy téged senki sem ijeszt meg; van önbizalmad ahhoz, hogy szembeszállj bárkivel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Az anyagiak terén érdemes megtalálnod az egyensúlyt, hiszen van, hogy túl sokat költesz, és olyan is, amikor szinte alig vásárolsz, hiszen folyton váltakozik az, hogy épp spórolsz, vagy épp nem. Sosem tudod eldönteni, mi a legjobb!

Igazán független személyiség vagy, aki szereti magának meghozni a döntéseket, és nem szívesen engeded át az irányítást másnak. Emiatt van az, hogy általában amit akarsz, az előbb-utóbb a tiéd is lesz. Nem sok olyan alkalom volt, hogy másképp alakultak volna a dolgaid. Olvasd el a bika horoszkópodat is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Ikrek

Ha valaki elárul téged, onnantól kezdve csöndben maradsz, és nem igazán beszélsz magadról ennek a személynek. Ezt azért csinálod, mert úgy érzed, innentől kezdve ez az ember nem érdemli meg az idődet. Igazi kalandor vagy, aki egyszerűen nem képes egy helyben ülni, és semmittevéssel tölteni az idejét. Neked szükséged van az izgalomra!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Anyagiak terén érdemes a megérzéseidre hallgatnod. Sokszor nem tudod, hogy amit kinéztél, megéri-e a pénzt, vagy sem. Legközelebb hallgass arra, amit a belső éned súg, és ne arra, amit a környezeted javasol.

Két személyiséged van: az egyik összeszedett és törtető, a másik fáradt, és mindent minél később akar megcsinálni. Ezért van az, hogy az eredményeid is mindig váltakoznak. Te szinte mindig nyitott vagy a szórakozásra, ezért akkor is képes vagy elmenni egy izgalmasnak tűnő programra, ha másnap korán kéne felkelned!

Rák

Mivel nagyon erős érzéseid vannak, és a szerelemben nem ismersz határokat, rendkívül nehezen tudod elfelejteni a korábbi sérelmeidet. Ezek folyton visszatérnek hozzád gondolatban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

A pénzügyek terén érdemes hosszú távú célokat kitűznöd magad elé, és nem mindig a rövidebb távokban gondolkodnod. Ha szeretnél lakást venni magadnak, ne költsd el a pénzed olyan holmikra, amelyek csak az adott pillanatban tetszenek nagyon.

Nyitott személyiséged van, ezért bármikor szívesen próbálsz ki új dolgokat. Bár tele vagy érzelmekkel, időnként mégis nehezedre esik ezekről beszélni. Félsz a csalódástól, ezért sokszor próbálod mélyen eltemetni magadban az érzéseidet. Az anyukáddal nagyon erős kötődés van közöttetek, és mindegy, mennyit vitatkoztok, számodra akkor is ő lesz a világ egyik legfontosabb embere!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: