3. Nem jelez, ha baj van

Míg másokért a világ végére is elmegy, ő maga nem szól senkinek, ha gondja van. Bármennyien is várják körülötte, hogy viszonozhassák a tőle kapott sok jóságot, képtelen kérni. Úgy érzi, ez a gyengeség jele. Hogyan segíthetne másokon, aki maga is segítségre szorul? Szerettei ezt bizalmatlanságnak élik meg, és a végén a Halak még ettől is rosszul érzi magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai nap plusza az, kedves Halak, hogy minden eddiginél jobban bízhat a most hozott döntéseiben, így, itt az ideje meghozni azokat néhány olyan területen, melyeket eddig hanyagolt, vagy komoly dilemmát okoztak önnek, legyen szó munkáról, pénzügyekrõl, vagy éppen magánéletrõl! Most önnél a Joker, használja fel jól ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Túl kényelmes 

Folyamatos motivációra van szüksége, hogy haladjanak a dolgai. Ha ez nincsen meg, leáll. Úgyszintén, ha valami nehéz feladattal néz szembe. Nem erőlködik, egyszerűen tudja, nem képes rá, feleslegesen nem töri magát. Ezzel nem csupán kényelmesnek tűnik, hajlamosak őt lustának bélyegezni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik...

5. Reménytelen álmodozó

Amikor éppen elmélyülten légvárakat épít, alig lehet a földre rángatni. Annyira beleéli magát az álmaiba, hogy a feladatát és a szeretteit is figyelmen kívül hagyja. Ilyenkor óvatosan vissza kell húzni őt a valóságba, és rámutatni: van itt sok minden, amiről ha lemarad, később sajnálni fogja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: