Még 1789-ben tett egy azóta is releváns kijelentést Benjamin Franklin, miszerint: „Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.”

És ez a mai napig is így van, az idők változnak, az élet folyton mozgásban van, és minden nap valami újat tartogat számunkra. Gondolj csak vissza, hogy hány barátoddal nem tartod már a kapcsolatot, pedig régen felhőtlen kapcsolatotok volt. Sajnos az élet ilyen, emberek jönnek és mennek, viszont van olyan helyzet is, amikor mi magunk kell megszabaduljunk egy mérgező személytől, mely csak hátráltat és napjainkat negativitással tölti meg.

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma nagyon produktív lesz, a Kos nézzen szembe az érzéseivel

Akárhogy is legyen, a valakitől való elszakadás nem megy mindenkinek egyformán, van, akik sosem merik meglépni ezt a lépést, míg mások egyik napról a másikra képesek megszakítani valakivel a kapcsolatot. Ez a tulajdonságunkat a csillagjegyünk határozza meg leginkább, így lássuk is melyek azok a csillagjegyek, akik könnyebben veszik az élet ezen akadályát.

Vízöntő

Extrovertált természete miatt a Vízöntő hihetetlenül szórakoztató egyéniség, aki élvezi a barátaival töltött idejét. Éppen ezért ügyesen vigyáz rá, hogy bárhova is keveredjen, ott mindig egy baráti társaság vegye körül, ezért a legtöbb baráti kapcsolata inkább felszínesnek mondható. Amikor úgy érzi, hogy szüksége van valakire, addig megy, míg talál valakit, akivel újabb kalandokat élhet át. Ha nem tudsz lépést tartani a Vízöntő pörgős tempójával, akkor ne lepődj meg, ha egy idő után már nem keres, és mint egy szellem, eltűnik az életedből.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Mindenkinek van egy belső baráti köre, de ezt a Skorpió egy teljesen új szintre helyezi. Ez nagyrészt azért van, mert baráti köre kicsi, és szoros kötelékek fűzik össze a benne szereplő emberekkel. A Skorpiónak a legfontosabb az őszinteség és a bizalom, ezért kapcsolatai valóban minőségiek. Ez azt jelenti, hogy ha mégis úgy dönt, hogy megszakít minden szálat valakivel, akkor az az illető valamit nagyon, de nagyon rosszul kellett csináljon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz csillagjegy szülötteinek személyisége igencsak változatos, a legtöbben nagyfokú intelligenciával és türelemmel rendelkeznek. Mivel nagyon alkalmazkodóak, ezért szinte minden társaságba hamar beilleszkedik és mindig érdeklődően és türelmesen fordul az emberekhez. Ám ha azt észleli, hogy ezt te kihasználod, akkor automatikusan ellök magától.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp 2020. január 27. - Egy valószínűleg elkerülhetetlen változás van a levegőben körülötted...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: