Mindannyian egyetértünk abban, hogy a valóság egy kemény hely, ahol időnként harcolni kell az életben maradásért. Vannak olyanok, akik ezt különösen nehezen viselik el és annak érdekében, hogy ettől a zord vidéktől távol kerülhessenek, képesek olyan világokat felépíteni a fejükben, amelyekben komfortra lelhetnek, hacsak egy kis időre is. A csillagjegyek ebben az esetben is nagyon árulkodóak lehetnek, hiszen vannak köztük olyanok, akik ezt a tulajdonságot mesteri szinten tudják művelni és sokkal egyszerűbben, ugyanakkor sokkal gyakrabban elmenekülnek a valóság elől. Lássuk, hogy kik ők!

Nyilas

Ez a Tűz jegy olyan jó menekülő, hogy lehet, észre sem veszed, hogy nincs jelen, amikor testben éppen veled van. Amikor egy Nyilas el akar távolodni, akkor hajlamos rá, hogy hátrahagyjon mindent, beleértve a lelkiismeretét is, ezért nem nagyon zavarja, hogy mit gondolsz a taktikájáról.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Igazi légies jegy. Ő képes a legkeményebb módon “kilépni az ajtón”. Vannak pillanatok, amikor egyszerűen nem tud megbirkózni a valósággal és ekkor előtérbe kerül a hatalmas menekülési képessége, amely számára egy hatékony megküzdési módszer. Ilyenkor teljesen képes eltűnni fizikailag is és nem válaszol semmilyen keresésére.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Nem igazán vannak odáig a valóságért. Próbálják magukat megerőltetni, hogy megtartsák az egyensúlyt az életükben. Szerencsére egy ponton rájönnek, hogy az egyensúlyt időnként képtelenség fenntartani, így jobban teszik, ha egy kis időre mentálisan eltűnnek a képből. Ilyenkor olyan helyekre utaznak el gondolatban, ahol jól érzik magukat és hátrahagyhatják a valóságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: