Bika

Nagyon könnyen elegük tud lenni a környezetükből, az emberekből és az őket körülvevő dolgokból. Gyakran találják magukat olyan helyzetben, amit már nem állhatnak, mégsem tudnak kiszabadulni belőle, mint például egy házasság. Amikor a szituáció kifejezetten kemény, akkor fogják magukat és elmenekülnek a fantáziavilágukba, ahol senki nem tudja megtalálni őket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A Kos tudatosan leállítja azt, ami zavarja őt. Ha észreveszik, hogy valami leszívja az energiájukat és nem érzik jól magukat, akkor azonnal elfordulnak tőle. Nem akarnak fájdalmat érezni és szenvedni, ezért elszakadnak a valóságtól, ha az a kényelmesebb megoldás számukra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Könnyen letagadják azt, ha valami számukra kellemetlen vagy rossz. Szeretik azt állítani, hogy minden rendben van. Tehát annak érdekében, hogy lépést tartsanak a mindennapokkal, létrehoznak a pszichéjükben egy menekülési ajtót, amely lehetővé teszi számukra, hogy a nehéz helyzetekben fantáziavilágba lopózzanak ki rajta. Az örök mottójuk: “Nincs semmi gond!”

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

5 csillagjegy, aki mindig képes felállni a padlóról...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: