Természetes dolog, hogy ha valaki árulás áldozata volt már életében, akkor csökken a bizalma a többi emberrel szemben, akiket igazából még nem is ismer. Ez egy védelmi mechanizmus, amely a feltételezetten bekövetkező megaláztatástól, manipulációktól és újbóli fájdalmaktól kíván megóvni minket.

A bizalmi kérdések ugyan valós múltbéli tapasztalatokból származnak, semmilyen megfogható bizonyítékkel nem szolgálnak arra, hogy egy jelenlegi kapcsolat is ámítás lenne, mégis képes tönkretenni azt. Lássuk, hogy mely csillagjegyek hajlamosak rá leginkább.

Kos

Szereztek már számos sebet a múltban és azzal védekeztek, hogy lezárták a szívüket. Robot üzemmódba kapcsolnak, ahol az érzelmeknek nem engednek sok utat. Azt tettetik, hogy nincsenek érzelmeik, hogy megvédhessék magukat. Félnek, hogy újból áldozatokká válnak, ezért nem engedik maguknak, hogy bárkihez is közel kerüljenek, legalábbis ezt nem fogják bevallani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A 4 legvonzóbb férfi csillagjegye alapján! A negyedik igazi meglepetés!

Rák

A Rákok majd megpusztulnak, hogy szeresse őket valaki. Ezért van az, hogy bár eléggé bizalmatlanok, képesek újra és újra hinni az emberekben. Ha megismerkednek valakivel, akkor egyfajta háború dúl a lelkükben, amelyben próbálják ésszel meggyőzni magukat, hogy esélyt adjanak a másiknak, de a szívük mélyén halvány a hit. Egyik részük izgatottan várja, mi fog következni, másik részük felkészül a bukásra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Bár a Szüzek magabiztosak a bőrükben, mégis van egy kellemetlen tulajdonságuk, mégpedig az, hogy összehasonlítják magukat a környezetükkel. Ha valaki iránt elkezdenek érdeklődni, azonnal azt keresik, hogy kik lehetnek a versenytársaik. Folyamatosan attól félnek, hogy a potenciális személyt valaki majd lecsapja a kezükről. Nehezen tudják elengedni magukat egy párkapcsolatban, mert a napokat számolják visszafelé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: