Ez a csillagászati kavalkád nagyon sok energiát fog leküldeni hozzánk, amelyek sokszor negatívak lesznek, így agresszívak, türelmetlenek lehetünk, de kevésbé fogunk törődni embertársainkkal is.

A Kos csillagjegyű ember előbb cselekszik, és utána gondolkodik csak el, sokszor óriási károkat, pusztítást okozva.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A retrográd mozgásban lévő Jupiter továbbra is Mérleg jegyében tartózkodik, erősítve a lázadó energiákat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak jegyében a Neptunusz és a Chiron bolygó tartózkodik, amely arra ösztönöz majd bennünket, hogy úgy tekintsünk a hitünkre, mint az igazságra, a törvényekre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mars a Bika jegyében, március 11-től kezdve nyugodtságot hoz, lelassítva az életet, ami nem föltétlenül jó, mert több fontos szempontot szem elől téveszthetünk, így az adott lehetőségeket nem tudjuk megfelelően kihasználni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A következő napokban legyünk türelmesek: március 1, 4, 6, 11-20. között, valamit 28-31. között. És egy jó tanács: fogadjuk el önmagunkat, mert ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az életünket.

Így és ennyire haragszol másokra – csillagjegyed alapján

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: