A retrográd mozgásban lévő Jupiter továbbra is Mérleg jegyében tartózkodik, erősítve a lázadó energiákat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak jegyében a Neptunusz és a Chiron bolygó tartózkodik, amely arra ösztönöz majd bennünket, hogy úgy tekintsünk a hitünkre, mint az igazságra, a törvényekre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-20

A Mars a Bika jegyében, március 11-től kezdve nyugodtságot hoz, lelassítva az életet, ami nem föltétlenül jó, mert több fontos szempontot szem elől téveszthetünk, így az adott lehetőségeket nem tudjuk megfelelően kihasználni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A következő napokban legyünk türelmesek: március 1, 4, 6, 11-20. között, valamit 28-31. között. És egy jó tanács: fogadjuk el önmagunkat, mert ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az életünket.

 

 

Ezzel a pasitípussal ne randizz a csillagjegyed szerint

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: