Az alábbi csillagjegyek pontosan olyan férfiak, akikre szükséged lehet egy szakítás után. Mellettük újra nőnek érezheted magad, ők aztán bebizonyítják neked, hogy a világ csodálatos!

IKREK

Ha azt látja, hogy elég erős vagy egy új kapcsolathoz, soha nem fog lebeszélni róla. Mellette vonzónak, erősnek és élettel telinek fogod érezni magad, hiszen tele van optimizmussal, szórakoztató és teljes szívéből tud szeretni. Az Ikrek mellett újra visszanyered az önbizalmad és értékesnek fogod érezni magad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-08-22

KOS

Megmutatja, hogy az élet igenis szép, és bármilyen csalódás is ért, felemelt fejjel tovább kell lépni. Segít abban, hogy egy hosszútávú kapcsolat után újra élvezni tudd a függetlenséged, és koncentrálj önmagadra. Általa újra felfedezed, hogy milyen tiszta szívből nevetni, és érezni fogod, hogy milyen a szenvedéllyel teli élet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

NYILAS

Emlékeztetni fog arra, hogy az életben még számos kaland vár rád, és annak ellenére, hogy veszteség ért, lépj ki a komfortzónádból, és fedezd fel az új dolgokat. Találd ki újra önmagad, gondold át, hogy mi az, amit szeretnél az életben, és mi az, amitől jobb, ha megszabadulsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: