MÉRLEG

A Mérleg az egyensúlyt képviseli, ezért segítségedre lesz abban, hogy el tudj távolodni a múlttól, és megtaláld önmagad a jelenben. Kedves, figyelmes, gondoskodó, arra törekszik, hogy nehogy megsértsen valamivel. Könnyen beleéli magát a helyzetedbe, ezért a lehető legjobb segítség a nehéz percekben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

Ő az, akinek a vállán nyugodtan kisírhatod magad, nagyon megértő és együttérző személyiség. Mindig ott van, amikor szükséged van rá, félszavakból is megért, mindig tudja, hogy mi az, ami jót tenne neked. Ha szomorú vagy fogja a kezed, és segít a továbblépésben.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-18

RÁK

Megmutatja, hogy az életben mennyire fontos a szeretet, segít újra hinni, még ha most nagyon a padlón érzed is magad. Ő lehet a védelmező pajzsod, akkor is menedéket nyújt, ha az exed állandóan zaklatna. Mindig számíthatsz rá, egyetlen pillanatig sem hanyagol el, melletted áll, amíg csak szükséged van rá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: