Biztosan találtuk már magunkat olyan szituációban, amikor szerettünk volna olvasni valaki fejében és tudni azt, hogy épp milyen szándékai, gondolatai vannak. Nem késő még elsajátítani ezt a módszert, most megmutatjuk hogyan kell!

1. Testbeszéd

A testbeszéd az egyik legjobb jele annak, hogy ki mit gondol. Az összehúzott szemöldök azt jelzi, hogy valaki zavarodott és ideges abban az állapotban. A szem körbe-körbe mozgása azt tükrözi, hogy valamilyen kibúvót keres a válasz alól. A gyakori pislogás a hazugság jelképe.

2. Levegővétel

A normális, nyugodt, lassú légzés a nyugalmat tükrözi, a gyors, heves légzés mély idegi, stresszes állapotra utal. Ha valaki szakaszosan veszi a levegőt, valami titkolni valója van és nem szavahihető személy.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-13 - A mai nap remek napnak ígérkezik egy meghitt beszélgetésre...

3. Szem

A szem a lélek tükre, szokták mondani. A gondolatokat is ki lehet olvasni belőle. Például, ha valaki nem néz a beszélgetés közben a szemünkbe, nem is őszinte velünk. Ha egy történet mesélése közben kitágul a pupillája, akkor érdeklődik mondandónk iránt, viszont ha a pupilla mérete változatlan marad, akkor nem érdekli.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: