Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a körülötte történő eseményekre. Most kiderül melyik 6 csillagjeggyel érdemes vigyázni. Most kiderül, hogy te vagy a párod köztük van-e.

Kos

Te a cselekvés embere vagy, nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni. A legjobb napokon a lelkesedés és izgalom sugárzik belőled, de ha dühös vagy, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonal. Mindig azt mondod ami először az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy mennyire fogsz ezzel megsérteni valakit. A dühöd lehet, hogy nem tart sokáig, de a rövid kitörések is pusztítóak lehetnek és félelmetesek, főleg ha elmegy az agresszió irányába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-22

Skorpió

A Skorpió a haragja miatt közismert.Természetesen szenvedélyes, elkötelezett, rejtélyes ember vagy, és bár ezek a tulajdonságok érvényesek a pozitív érzelmekre, ugyan olyan nagy szerepet játszanak negatívba is. Képes vagy elrejteni a haragodat, várva a tökéletes pillanatra. Nem reagálsz azonnal, ha valaki bánt téged, mert időt akarsz fordítani arra hogy elgondolkodj mikor lenne a legjobb válaszolni. Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje, kegyetlenül visszaadod amit kaptál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Lehet hogy az emberek meglepődnek, hogy milyen erős temperamentummal rendelkezel, de nem tévednek. Gyakran nyugodtan és barátságosan viselkedsz, de ha valaki a türelmeddel játszik és az idegeiddel, akkor meglátja azt az oldaladat amihez nincs hozzászokva. Alapvetően türelmes ember vagy, de ha valaki eljátssza a türelmedet, akkor nem félsz beleállni a konfliktusba. Tekintettel arra, hogy nem számítanak ilyen reakcióra tőled, annyira lesokkolja őket, hogy nem tudják hogy kellene kezelni a helyzetet. Nem érdekel hogy igazad van-e vagy tévedsz, nem fogod kevesebbnek vagy többnek érezni magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: