Ezeknek a csillagjegyeknek nem árt vigyázniuk, ugyanis az állandó aggódás és féltékenység könnyen kontrollmániássá teheti őket. Ráadásul a partnerük is könnyen ráunhat, hogy állandóan védeni és ellenőrizni próbálják őket. Szóval, lazítaniuk kéne némiképp azon a bizonyos pórázon, ha nem szeretnék, hogy párjuk levegő után kapkodjon. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák

A Rák mindig azzal védekezik, hogy csak a legjobbat akarják a párjának és valójában valamennyi szerettének. Az is gyakori indok nála, hogy ő csupán szeretetből félti a többieket. Biztosan így is van, mégis jobban teszi, ha kicsit visszavesz a nagy igyekezetből, különben a párja ragacsnak, túlzottan is birtoklónak érezheti őt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-20

A Bika

A Bikát birtoklási vágya és féltékenysége gyakran kiállhatatlanná teszi. A túlzott ragaszkodással, a féltékenységgel ugyanis pontosan az ellenkezőjét éri el, mint amit szeretne: párja nem kötődik hozzá még erősebben, inkább menekülni próbál a szorításból.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán

Az Oroszlán meggyőződése, hogy erősebb és bátrabb másoknál, ezért kötelességének érzi, hogy védelmező szerepet töltsön be. Még akkor is, amikor valójában a párjának, a szeretteinek semmi szükségük sincs erre. Pontosan emiatt egy idő után meglehetősen idegesítővé válhat a testőrködése, a túlzott aggodalmaskodása.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: