Ez gyakorlatilag egy jel, hogy a jó úton haladunk és összhangban vagyunk az Univerzum folyamával.

Itt van 7 gyakori szinkronicitás, amelyet akkor tapasztal meg valaki, ha magas szintű harmóniában van az Univerzummal. Legközelebb, ha ilyeneket tapasztalsz, akkor van okod a megnyugvásra, mert összhangban vagy az Univerzum energiáival.

1. Olyan ismétlődő számokkal való találkozás, mint az 111, 222 vagy 333

Talán ez a leggyakoribb jel, amit az ember kap az Univerzumtól. Van, aki úgy tartja, hogy ezek a jelek a szellemi vezetőktől vagy angyaloktól származnak, akik jelezni akarják felénk, hogy a jó úton haladunk, vagy egyszerűen csak útmutatást akarnak adni.

Napi horoszkóp december 2. hétfő – Minden csillagjegynek van egy fontos üzenetünk!

Napi horoszkóp december 2. hétfő – Minden csillagjegynek van egy fontos üzenetünk!

December az év utolsó hónapja, ezért sokan már most kíváncsiak vagyunk, vajon hogyan végződik majd ez az év, milyen sikerekkel vagy kudarcokkal lépünk majd...

Cikkajánló Tovább olvasom

2. Gondolunk valakire, és az rögtön felhív vagy üzen nekünk

Ez egy kifejezetten gyakori szinkronicitás, amiről a legtöbb ember azt tartja, hogy pusztán véletlen egybeesés. Onnan tudhatjuk, hogy valakinek van egy ilyen szinkronicitása, ha azt mondja “pont épp rád gondoltam!”. Minden körülöttünk levő dologgal összeköttetésben állunk, ennek a kapcsolatnak pedig van egy energiaszintje. Ez a jelenség ezen az energiaszinten alapszik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: