4. 12 évente fontos események következnek be életünkben!

Amikor a Jupiter, a születési pillanatunkhoz hasonlóan telepszik a mi asztrális térképünkre, különleges élményekben lehet részünk. Ez a kellemes élmény általában 12 évente következik be, és ilyenkor, addig nem jellemző nagy lehetőségeket kapunk az élettől, legyen ez akár szerelmi, karrier, vagy anyagi vonzatú.

5. Soha ne hozzunk fontos döntéseket Holdfogyatkozáskor!

Legyen az akár Nap vagy Holdfogyatkozás, ilyenkor mindig tartsuk magunk távol a fontos döntések meghozatalától. Ilyenkor az asztrális energiák útját állhatják céljainknak és az elénk gördülő akadályokat nagy nehézségek árán lehet leküzdeni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Mérleg vágya teljesül, és megtalálja álmai szerelmét.

6. Kedden és szombaton húzzuk meg magunkat!

Ezeken a napokon nem ajánlatos házasságot kötni, valamint fontos elkötelezettségeket vállalni, mivel hamar konfliktus helyzetben találhatjuk magunkat.

7. Amikor hullócsillagot látsz, fogalmazz meg egy kívánságot!

A hullócsillagok látványa már az ősidők óta elkápráztatta az emberiséget, bár volt idő, amikor katasztrófák és halál bekövetkeztét tulajdonították neki. Azt mondják, hogy csak azoknak lehet részük ebben a gyönyörű látványban, akik kiérdemlik azt, hiszen ilyenkor üzeni számukra az Univerzum, hogy élvezzék az élet szépségeit. Így válnak a hullócsillagok a remény, az újjászületés és az áldás szimbólumává.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: