8 gyakori hiba, amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

Érdemes egy kis önelemzést, számadást tartanod, hogy rágyere arra, hogy melyek voltak a pozitívumok az elmúlt tizenkét időszakban, és melyek voltak azok a dolgok, amelyek keresztbe tettek neked. Mindez azért fontos, mert ezáltal tanulhatsz, fejlődhetsz, bölcsebbé válhatsz.

Heti szerelmi horoszkóp (január 27- február 02.) - Egy meglepetésszerű, vagy kínos szerelmi szituáció történhet!

Most következzen 8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.

1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani

Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében

Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel

Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

Hétfői Horoszkóp 2021-01-04

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: